Deelnemer op de Schutsluis

Bij ons werken mensen van 17 – 74 jaar. Iedereen is welkom. Jij dus ook!

We kijken naar jouw talenten. Wat je al kan. Wil je iets nieuws leren? Dan zoeken wij een manier waarop dat kan. Daarvoor maken we samen een plan. We zoeken daarna werk dat echt bij jou past. Zo kun je leren en groeien. En jezelf verder ontwikkelen.

“Ik leer hier heel veel”

Veel verschillende dingen
Bij ons krijg je verantwoordelijkheid die bij jou past. Er zijn veel verschillende dingen te doen. Zodat er altijd iets is dat je leuk vindt. En zodat je soms een beetje nieuwsgierig wordt om iets nieuws uit te proberen. Dan ontdek je dat je meer kunt dan je dacht!

Wat je bij ons kunt doen:

  • Creatieve producten maken en verkopen in onze winkel
  • Inpak- en productiewerkzaamheden voor bedrijven
  • Ondersteunen bij woonzorgcentrum De Engelenburg. We halen en brengen bewoners naar het koffie drinken of een activiteit. Ook doen we boodschappen en allerlei klussen zoals: de containers aan de weg zetten. Prullenbakken leegmaken, post bij de bewoners brengen en nog veel meer.
  • Werkzaamheden doen voor onze woonlocatie Uiverstraat. Zoals de was verzorgen, strijken en rondbrengen. Wij koken de avondmaaltijd voor de bewoners. En halen glas en oud papier op en brengen het ook weg.
  • Houtbewerking. Hier maken we diverse producten voor onze winkel en op bestelling.

Heel gezellig
Het is hier heel gezellig en gemoedelijk. Iedereen is erg bij elkaar betrokken. Eigenlijk een soort tweede thuis.

Voor iedereen
We zijn er voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je hebt wel een indicatie voor dagbesteding of een beschikking nodig.

Wanneer je wilt
Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 8.30 tot 15.30 uur. Samen met jou overleggen we welke tijden en dagen voor jou haalbaar zijn.

Wil je een keer komen kijken? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.